BOKMÄSSAN GÖTEBORG 2019

träffar som ger mycket

Skriv vad du har för förväntningar och vad som lockar dig dit. kanske nämna någon som du ser fram emot att träffa eller se på en utav deras många föreläsningar. Vilken bok du vill ha signerat eller vilken bok du skulle vilja köpa. Förlag du vill ta kontakt med mm. Nämn så kommer vi att tagga de och länka (det kommer att göra att folk besöker webbsidan)

Skriv också vad du vill ge. Din tid, din entusiasm, dina visioner, din icke färdiga bok som du hade kanske hade viljat skulle vara färdigt med mera. 
Nämn också nära författare i trakterna eller vänner du skaffat. 

Få det att känna som en trevlig och vänskapligt text.


Leif Wallsby, Sofi Poulsen och
Torbjörn Löwendahl i Fantastiskgränden (2018). 

BOKMÄSSA 2018 


Jag kom, jag såg, jag segade...

----------------------------------------------------------------
Det var en fest i litteraturens förtecken och jag var bjuden. Eller nja, jag betalade biljetten och åkte dig på vinst och förlust. Och visst hade jag roligt, även om jag inte lyckades uppbåda den euforiska nivå av selfietagningar och ryggdunkningar jag omgärdades av. Jag tror att det finns EN bild på mig från mässan. En selfie från vännen Leif Wallsby i sällskap med Sofi Poulsen.

Det var roligt att träffa folk från sociala medier jag aldrig sett i verkligheten, samt att stifta några nya bekantskaper. Den höga ljudnivån och några alltför aggressiva försäljare var tröttande. Själva utbudet av oändliga rader av utställare var överväldigande och förpliktigade intresse. Det mest pinsamma var att jag tyckte det var roligt att hälsa på Jan Guillou och G.W Persson. Jag mötte Lassie.

Möjligen säger vilka events jag besökte något om mig:

• Janne Josefsson avslöjar sanningar om sig själv
• Partiet på kant med (v)erkligheten – en bok om solidaritet (Magnus Utvik)
• Författarsamtal: Leif G.W Persson
• Författarintervju: Lars Wilderäng

Nu är jag tillbaka vid författandet av kapitel åtta på Free Fallin’ (uppföljare till Stayin’ Alive). Jag blev tvungen att skjuta upp deadline för mässans skulle.

Non, Je ne regrette rien

Författare och förläggare
- Torbjörn Löwendahl - 

© Copyright www.lionvalley.se