Föreläsningar och workshops

Vi sätter gärna ihop en skräddarsydd föreläsning för er om våra erfarenheter om författarskap, coachande förhållningssätt, hur man når sina mål, eller andra närliggande ämnen. Vi tror på interaktiva möten där deltagarna är en del av dagen. Detta blir förstås extra tydligt när det gäller skrivande, där vi gärna tar höjd för att i grupp och individuellt analysera och ge respons på era texter.  

 ILLUSTRATIONER, OMSLAG, FOTOGRAFERING

I samarbete med våra partners kan vi både gestalta barnböcker eller skapa andra illustrationer och skapa säljande omslag. Vi kan också erbjuda profilfoton till såväl sociala medier som studiofoton för press och tryck.

 FÖRFATTARHJÄLP

Om du behöver hjälp att komma i mål med ditt manus är vi en utmärkt partner. Oavsett om det handlar om att komma igång (synopsis, skrivmetodik), eller om att komma vidare (lektör) eller kanske om att slipa på ett nästan färdigt material (redaktör) kan vi bli din partner. Vi har lång erfarenhet av coaching och har bakgrunder inom journalistik och forskning i litteraturvetenskap. Formen är viktig, men även story och dramaturgi. Och inte minst att få arbetet gjort. Vi hjälper dig hålla gnistan uppe och nå fram till ditt mål.

När du väl är nöjd med texten projektleder vi gärna utgivningen! 

 GENERELL COACHING

Att sätta upp ett realistiskt mål och att identifiera var man befinner sig i förhållande till det är en bra grund. Nästa steg är att börja göra det som tar en mot det uppsatta målet. Det är ibland väldigt lätt, men mycket som är värt att göra innebär utmaningar. Det kan handla om att byta jobb, gå ner i vikt, hitta en partner eller … skriva och ge ut en bok. Den som vill förändra sitt liv måste vara beredd att kämpa. Vi hjälper dig att komma framåt när det går trögt. Resan måste du göra själv, men vi stöttar dig på vägen. Låt oss vara din Sancho panza!.

 

© Copyright www.lionvalley.se