Lars:  Jag hade flera idéer på omslagsupplägg och bollade dem med Lionvalley tills vi kom fram till en som gav rätt känsla. Torbjörn fixade baksidetexten så att den är mer säljande än jag skulle vågat göra den. Omslaget blev till slut så fint att jag blir rörd.

Lionvalley Publishing:
Bokens surrealistiska innehåll och glesbygdsromantik behövde genomsyra omslaget och då författaren själv hade intressanta idéer arbetade jag utifrån dem för att skapa ett originellt omslag med mopedmotorn i centrum. Tentaklerna bör föra tankarna till H.P Lovecraft.

Vägsjäl
Lars Carlberg
Design av
Lionvalley Publishing

Ljudboksomslag
Baksidetext

Vägsjäl Mopedistgäng, trollkarlar och häxor håller såväl fläskstjärtar som strypkrypare på avstånd, men mot Skårran och Ålräven står de handfallna. Röv-Klasse, Kenta Topplock och Syltpungen är bara tre karaktärer som Benny Fimp möter i alla dessa korsvägar. Kampen om Bennys liv och själ är lika grym som vacker.  

Vägsjäl är en hyllning till H.P Lovecraft och en tynande glesbygd. Benny Fimp, som bor hos Häxan Mor Fimp, är den osannolike hjälten i en gränsöverskridande saga om att växa upp.

Vägsjäl är skriven av Lars Carlberg och har release den 12 maj 2021.

Övrig omslagsproduktion

Klicka på omslagen för att förstora och få mer information!

...........................................................................................................................

Behöver du också ett omslag?

Kontakta oss via mail för mer information på info@lionvalley.se© Copyright www.lionvalley.se