Nils-Petter Löf:  Jag ville ha en Norrlandskänsla, men i stort lämnade jag allt till Lionvalleysom jag har fullt förtroende för.

Lionvalley Publishing:
Omslaget är inspirerat av hjortron och Aurora Borealis färger. Jag ville ha med Norrlands vemod, men också kärlek, blommor och fjärilar för att symbolisera hopp. Den ensamma flickan Flora står ensam på scenen i skogen.


Vad rimmar på Flora?
Nils-Petter Löf
ISBN: 9789189409484
Omslagsdesign av Lionvalley Publishing

Ljudboksomslag
Baksidestext

Det finns en flicka i Norrlands inland vars röst är len som hjortronsylt. En olycka tar hennes mor och alkoholen sväljer fadern. Medan hennes klasskamrater trummar på mobiltelefoner pantar flickan tomglas och plockar bär för att ha råd med havregryn. Skogen är hennes bästa vän och vindkraftverken hennes fiender. Hon heter Flora, men de kallar henne  

Vad rimmar på Flora? är en vemodig Norrlandsroman om den bygd som Storytelvinnaren Nils-Petter Löf växte upp i och fortfarande kallar sitt hem. Det är en berättelse om att växa upp och finna sin plats i ett samhälle som inte alltid står på ens sida.

 

Vad rimmar på Flora? är skriven av Nils-Petter Löf och har release den 6 oktober 2021. 

Övrig omslagsproduktion

Klicka på omslagen för att förstora och få mer information!

...........................................................................................................................

Behöver du också ett omslag?

Kontakta oss via mail för mer information på info@lionvalley.se© Copyright www.lionvalley.se