Skogstokig
Joakim Muschött
Omslag av
Lionvalley Publishing

Baksidestext

En nydumpad och arbetslös kille i 25-årsåldern tröstar sig själv genom att köpa en vespa. Men säljaren har även ett annat fordon och en mycket speciell resa i åtanke för den unge mannen.       

Via Facebook får Axel reda på att han har blivit farfar. Mitt i uppståndelsen rullas en bister verklighet upp som kommer att förändra hans liv. Och många andras.       

Efter en infekterad vårdnadstvist paddlar en livstrött historielärare kanot i den argentinska vildmarken. Färden i forsarna tar en oväntad vändning och snart bestämmer han sig för hur han ska möta döden.   

I elva berättelser skildras människans strävan att behålla makten över sig själv i en krävande omvärld. Då och då skymtar även offerskapet till. En roll vi ibland omedvetet väljer för att slippa det ansvar vi alla behöver ta över våra liv.  

- - - - - - - - 

Joakim Muschött är född 1962 och uppvuxen i Sala i Västmanland. Han har tidigare givit ut Dikter som går att läsa (Valentin förlag, 1994), fackboken Mera mod – bejaka din rädsla och våga mer (Roos & Tegnér, 2017), samt romanerna Turisterna (Lava förlag, 2021) och Femklövern (Skifta, 2022). Skogstokig är hans första novellsamling.ns första novellsamling.

 

 

 

Övrig omslagsproduktion

Klicka på omslagen för att förstora och få mer information!

...........................................................................................................................

Behöver du också ett omslag?

Kontakta oss via mail för mer information på info@lionvalley.se© Copyright www.lionvalley.se