Torbjörn:  Det kändes rätt att reprisera första omslagets disposition och byta färg för att understryka att det är en uppföljare. Av den anledningen hamnade diskussionerna mer om detaljer den här gången och Lionvalley var som vanligt lyhörd och Professionell.

Lionvalley Publishing:: Det var viktigt för att understryka samhörigheten med Stayin’ Alive och samtidigt ge Perfect Day en egen identitet. Beslutet att lyfta fram samma karaktärer fattades relativt tidigt och mitt arbete handlade om att hitta rätt färgnyans och se till att boktitel och baksidetext fungerar visuellt.

Perfect Day
Torbjörn Löwendahl
Design av
Lionvalley Publishing

Ljudboksomslag
Baksidetext

Det är en klen tröst att veta vem som ligger bakom pandemin när min kärlek är förlorad. Spillrorna av Linköpings befolkning bråkar om makten medan jag söker bekräftelse som revolverman.

Men döden har länge vandrat vid min sida.

Perfect Day är den andra delen i den kritikerrosade serien Stayin’ Alive där människan får betala priset för sin respektlöshet mot naturen.

 

Perfect Day är skriven av Torbjörn Löwendahl och har release den 9 oktober 2021 men du kan förköpa boken redan idag här!

Övrig omslagsproduktion

Klicka på omslagen för att förstora och få mer information!

...........................................................................................................................

Behöver du också ett omslag?

Kontakta oss via mail för mer information på info@lionvalley.se© Copyright www.lionvalley.se