Manusförbättring

All respons ges i Word med hjälp av ”spåra ändringar” så att du lätt kan acceptera eller avfärda. Det är ditt manus och dina val. Vi hjälper dig bara att nå din potential! Du är i ständig utveckling som författare och det är ingen skam att komma tillbaka för en ny genomgång efter omskrivning. Tvärtom ger vi 20% rabatt på upprepade genomgångar av samma manus!


Första-kapitel-analys

Du behöver fånga läsaren och presumtiva förlag från första stycket. Utöver språk, ton och stil ser jag vilka löften du ger mig inför resten av boken och om början lockar mig att läsa vidare.

Prisexempel: 2 000 kr upp till 3 000 ord.

Lektörsutlåtanden

Vänner och testläsare är bra som lackmuspapper, men för att höra obekväma sanningar och utmana ditt manus bör du skicka det till mig. Jag ger dig 6-10 sidor analys av din berättelse, visar på det som fungerar, det som är riktigt bra och det som inte håller eller är i behov av utveckling.

Prisexempel 5 000 kr för manus upp till 100 000 ord.

Redaktör

Känner du att ditt manus är färdigt för utgivning? Har det gått igenom testläsare, lektör (eller motsvarande), men du vill putsa på språk och detaljer? Jag ger ingående kommentarer och ändringsförslag på varje sida och ur varje aspekt.

Prisexempel: 10 000 kr för manus upp till 100 000 ord.

Korrektur

En berättelse som berör tål ett slarvfel här och där, men ju färre desto bättre. Ju mer texten flyter ju svårare är det att se just de där felen som inte beror på okunskap. Vi är tråkiga och läser varje ord oavsett om det är spännande!

Prisförslag: 10 kr/1000 tecken + 25 procent moms

Författarcoach

De flesta kommer till oss med färdigt manus, men många skulle ha nytta av en coach under skrivandet. Alla vet vi hur svårt det kan vara att hålla mål när man själv är den som ska kontrollera och berömma. Låt oss var din personliga tränare så får du mer för pengarna!

Exempelupplägg (5 000 kr/månad. Ingen bindningstid!).

Varannan vecka: 60 minuter coachsamtal, med mejluppföljning. 
Varannan vecka: Textanalys 3000 ord.
Månatlig analys av framsteg.  

Löpande

Ovan tjänster är paketerade efter vanlig efterfrågan, men vi jobbar gärna långsiktigt och kortsiktigt utan fasta ramar. Vid löpande fakturering (minst 10h) tar vi i dagsläget 500 kr/h.

Övriga tjänster

Klicka på bilden för läsa mer om våra tjänster!

 
© Copyright www.lionvalley.se